Säästä aikaa ja rahaa

 Suomen laajan autokorjaamoverkoston vapaa hyödyntäminen tuo etuja auton omistajalle; monimerkkikorjaamoiden palvelun taso, hinnoittelu ja tavoitettavuus ovat kilpailukykyisiä merkkikorjaamoiden kanssa.

Merkkihuoltoja tekevät autokorjaamot, jotka toimivat jonkun tai joidenkin auton valmistajien tai maahantuojien valtuuttamina. Monimerkkikorjaamoiksi sanotaan puolestaan autokorjaamoja, jotka eivät ole minkään auton valmistajan tai auton maahantuojan omistamia tai niiden määräysvallassa.

Kilpailulainsäädäntö mahdollistaa, että auton omistaja voi korjaamojen hintoja ja palvelutasoa vertaillen valita itselleen parhaiten sopivan autokorjaamon, olipa se merkkikorjaamo tai monimerkkikorjaamo.

Tarjolla kilpailukykyisiä vaihtoehtoja

Iso osa autonomistajista olettaa virheellisesti, että määräaikaishuolto tulee suorittaa merkkikorjaamossa tai että huollossa on käytettävä automerkin omia varaosia, jotta auton myyjän takuu säilyy. Nämä yleiset harhaluulot vääristävät kilpailua merkkikorjaamojen eduksi.

Kun uudet kilpailupelisäännöt tulivat voimaan, EU-komissio arvioi säädöksen alentavan oleellisesti autojen suuria huolto- ja korjauskustannuksia. Näiden on arvioitu olevan jopa 40 prosenttia kaikista auton elinkaaren aikana tulevista kustannuksista.


kjøp modafinil

Monimerkkikorjaamojen panos palvelujen tarjoajien välisessä kilpailussa pienentää autoilijan huolto- ja korjauskustannuksia.

Paikallisuus etuna

Monimerkkikorjaamojen verkosto on laaja, minkä vuoksi tarvittava palvelu löytyy läheltä auton omistajien kotia tai työpaikkaa.

Lisäksi monimerkkikorjaamot hankkivat varaosat edullisesti varaosavalmistajien jakeluketjujen kautta; varastot sijaitsevat Suomessa, joten osien saatavuuskin on hyvä. Tämä takaa nopeat varaosatoimitukset autokorjaamoille jopa useita kertoja päivässä lyhentäen autojen seisonta-aikoja.

Monimerkkikorjaamoja on Suomessa jopa 3000, varaosaliikkeitä 500.

Asiakkaalle edullisia ratkaisuja

Kaikki merkittäviä korjaustöitä koskevat työtilaukset tehdään kirjallisesti.

Monimerkkikorjaamo pyrkii asiakkaalle edullisiin ratkaisuihin. Ongelmatilanteissa – tai jos havaitaan, että korjaus on työn alla olevan auton käyttöarvoon nähden kallis – työtä ei aloiteta/jatketa ennen kuin asiakkaaseen on oltu yhteydessä.

Monimerkkikorjaamo suorittaa työn ammattitaitoisesti huolto- ja korjausohjeita noudattaen – ja sovitussa ajassa.